Lees & deel

Als je mijn blogs leest, kan ik me voorstellen dat dit iets met je doet. Het kan je verdrietig maken of boos. Of misschien raak je wel geïrriteerd door wat ik schrijf, of de manier waarop ik dat hier publiceer. Van mij mag dat er allemaal zijn. Ik ben me er ook zeker bewust van dat dit er allemaal kán zijn. Ik schrijf op wat mijn gevoel op dat moment is, en dat knal ik met één druk op de knop op internet. Er is geen filter en er is geen kritische doorstreepsessie aan vooraf gegaan. Ik laat mijn blogs nooit eerst aan iemand anders lezen met de voorzichtige vraag: kan ik dat zo wel opschrijven? Nee. Ik schrijf wat ik voel en dat publiceer ik. En ik ben me er bewust van dat dat jou als lezer kan raken, op wat voor manier dan ook.
Als het je raakt, en je voelt de behoefte om dat met mij te delen, voel je vrij om dat te doen. Je kunt op mijn blogs een reactie plaatsen.
Als het je raakt, en je voelt de behoefte om mijn blog met anderen te delen, bijvoorbeeld door het op je eigen Facebook pagina te plaatsen of het door te mailen naar iemand die je dierbaar is, voel je vrij om dit ook te doen.
Mijn blog mag over heel de wereld verspreid raken, zodat Floris boven in de Hemel lachend kan constateren dat ze hem zelfs in Gambia, Peru of Zuid-Spanje kennen!